[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Modern werken in een klassieke omgeving 

Ook in het pand Van Eeghenstraat 81 heeft de Nationale Postcode Loterij een van haar kantoren. Modern in zijn toepassingen, klassiek in zijn uitstraling. De grote ramen geven veel daglicht en maken het werken aangenaam. Het hele pand is optimaal voorzien van kabelgoten. De tuin met een veranda ligt op het zuiden en biedt voldoende ruimte om te ontspannen.

Tegelijkertijd is nummer 81 een van de klassieke herenhuizen, zoals ze eigenlijk alleen in de Van Eeghenstraat zijn te vinden. We vinden er marmer in de hal en de gangen. Aan de plafonds zijn de oorspronkelijke details met zorg gerestaureerd. De erker en de serre zijn nog helemaal van hout, evenals de balustrade op het balkon aan de voorzijde. Tevens zijn ramen en deuren geaccentueerd door groene glazuurstenen. De kelder met stahoogte leent zich prima voor archief en opslag.
De verrassing zit helemaal bovenin, waar we naast de lichte werkruimte met grote ramen ook een marmeren badkamer vinden.

In dit gebouw staat werken voorop, maar het leent zich uitstekend om de toekomst in te gaan als een ruim en comfortabel woonhuis met kantoren op de begane grond.

{gallery}panden/81/plattegrond/{/gallery}