Volop ruimte, binnen en buiten

Het ruime, vrijstaande kantoorgebouw in de vorm van een driedubbele villa is een van de grootste gebouwen in de Van Eeghenstraat. Door zijn omvang, volume en robuuste bouw is het voor vele doeleinden geschikt. Momenteel is het in gebruik als een modern, efficiënt en sfeervol kantoor. In het souterrain biedt het volledig geoutilleerde bedrijfsrestaurant aan minimaal 60 medewerkers tegelijk de ruimte om te eten. De lift zorgt voor een comfortabele toegang tot de vier bovenliggende en volledig bekabelde werketages. Die hebben elk een eigen pantry en sanitaire groep. Er is een kluis, een centrale receptie, verschillende vergaderzalen en een fietsenstalling. Rondom het gebouw kunnen ongeveer 16 auto’s parkeren op een door slagbomen beveiligde parkeerplaats. Zonnepanelen op het dak zorgen voor duurzame en goedkope energie. Aan de zijkant is een onopvallend weggewerkte brandtrap en aan de andere zijde een houten serre op 2 en 3 hoog. Het gebouw heeft een zevental balkons in totaal, zowel aan de achter- als aan de voorkant.

De tuin grenst direct aan het Vondelpark. De achterzijde geeft een weids uitzicht over de grote vijvers en het bekende Blauwe Theehuis in het park.
Zowel wonen als kantoorgebruik zijn toegestaan voor dit ruim 100 jaar oude gebouw.